14 iulie 2008

Pe grindul Chituc




Odiseea a inceput de vineri seara cand impreuna cu Catalin am plecat din Consanta catre grindul Chituc, o fasie de nisip intre complexul lagunar Razelm-Sinoe si Marea Neagra. Prima seara a fost dedicata placerilor gustative; coasta de porc la frigare, Pinot Noir de Murfatlar, tuica de caise de 3 ani la butoi de salcam (Subsonique cunoaste materialul) si o salnina fiarta cu boia si ceapa rosie langa tuica. La sfarsit ceai Greenfield Rooibos Honey cat incape.


A doua zi ne-am trezit la ora 5:30 pt a vedea rasaritul.click pe imagini pt a le vedea in format mare

3 comentarii:

Felix spunea...

ce pot sa zic ... e fara cuvinte

Stefan Dinescu-Craciun spunea...

Ma bucur ca iti plac fotografiile si povestirea.

Subsonique spunea...

Superb, ce sa mai...apropo Stefane, saptamana asta "jonctiunea".....