14 iulie 2008

Joi 10 Iulie 2008 la Oleg

Intalnirea de joia trecuta a fost gazduita de Oleg. Acesta a pus la bataie gazonul, vesela, gratarul si linistea curtii care a fost afumata cu virginii, latakii, cavendishuri si alte ierburi aromate din familia tabacus fermentatus.
A spus cineva vreodata ca pipa nu e obiect falic? ei iata si saxofonul din spuma-de-mare al lui Oleg....Ce mai aveti de spus acum?


De gratar s-a ocupat maestrul Catalin sub bagheta Marelui maestru dirijor de fripturi cotlete si mici sfaraitori Cristian Carabatache care cu ochiu-i ager a vegheat la linistea papilelor noastre gustative indrumand pe mai tanarul prieten Catlin in arta gratarului. Tineti minte:
1 gratarul sa fie cat mai jos
2 carbunii trebuie potoliti cu apa
3 sucul din fripturi s eva scurge pe fripturi iar fumul rezultat va impregna astfel carnaraia de pe gratar.

Multumim maestrilor Catalin (instrumentist, mare tzambalagiu la inox si frigarui) si Cristi dirijor, sef de orchestra, gastronom, oenolog, gourmand, connoisseur in arta, bucatarie, tutun, vin, ceaiuri, espresso si tot ce e bun si frumos.

Catalin la gratar savurand un Altadis Corona veghind la desavarsirea fripturilor:
Aici de fata: mici, cotlete, frigarui etc.


Invitatii a fost:
Oleg Danovschi Jr
Daniel Codreanu,
Dan Nedelcu
Relu
Cristi Carabatache
Bogdan Trandafirescu
Catalin Vlad
Delia
si ultimul de pe lista, cu voia dvs. Mancator de elita, bautor ponderat si pozar de serviciu, privind din spatele obiectivului: eu Fane piparul, Fanica tutungiul, Shtefutz afumatorul sau cum mai vreti voi.

S-au fumat si afumat:
Capstan Navy Cut
Jess Chonovitsch T 16
Erinmore Flake
Davidoff Scottish mixture
Benson & Hedges
Sunday's Fantasy
si pipele de la tinere la batrane, d ela briaruri la merschaumuri, de la celebre la mai putin celebre, de la inelate cu argint la neinelate, de la fitoase la pipe de tavaleala, toate tinute intre buze si dinti, in palme sau intre degete. Iata-le pe cele care ne fac viata mai frumoasa:
click pe imagini pt a le vedea in format mare

2 comentarii:

Flavius Scorillo spunea...

Lipseste o pipa , a mea :)

Stefan Dinescu-Craciun spunea...

Data viitoare sa nu mai lipsesti. Te asteptam.