01 decembrie 2006

intalnirrile de pe 7 si 14.12.2006

Astazi am facut rost de datele de contact ale fostilor membrii. Am luat deasemenea de la Cristi o copie a statutului, una a regulamentului de ordine interioara si propun ca data viitoare sa va dau copii ca la intalnirea de pe 14.12.2006 sa discutam eventuale modificari si sa facem targul de pipe despre care am vorbit.
La intalnirea de pe 7.12.2006 va avea loc concursul de fumat pipa. Cantitatea de tutun este 5 gr, tutunul va fi cumparat din cotizatiile date atunci (primele cotizatii) de la Ilie. Asa ca nu va uitati pipele.
Intalnirea va avea loc la Etiquette (Str. Mihai Viteazu nr. 52, de la b-dul Ferdinand, dupa Tomis Mall la aprox 100m pe partea stanga. Cei care nu se descurca sa dea bip la 0723/171691 si vin personal sa ii iau din statia de troleibuz de la Tomis Mall).
Tot azi am vorbit cu web designerul despre site. Costin a fost cel care a facilitat aceatsa intalnire si el a oferit si locul de intalnire (La taclale).
Va rog ca la intalnirea din data de 14 sa aduceti propunerile pt sigla pt ca avem nevoie de ea ca sa putem face promovarea.


Pe scurt:

7.12.2006 *ne intalnim la Etiquette (str.Mihai Viteazu nr 52)
*facem concurs de fumat (tutun cumparat de la Ilie, 3gr/pers)
*platim cotizatia
*primim copie a statutului si a regulamentului de ordine interioara pt eventuale modificari

14.12.2006 *ne intalnim la Victor (in spatele Tomis Mall)
*decidem locul de intalnire (intre Millenium, Etiquette si Victor)
*facem targul de pipe
*votam eventualele modificari la regulamentul de ordine interioara si la Statut
*votam sigla clubului din propunerile disponibile la acea ora

Cu mult respect si drag;
Stefan Dinescu-Craciun

Niciun comentariu: