27 iunie 2010

Top tutunuri iunie 2010



De mult timp nu am mai pus clasamentul tutunurilor de 4 stele in ordinea nr de review-uri de pe www.tobaccoreviews.com Iata-l mai jos:

Pentru a vizualiza marit, dati click pe fotografie.
Nu este decat topul unor pareri subiective ca deh prin natura noastra suntem subiectivi. Merita totusi luate in considerare macar orientativ.
De luat in seama: Din 51 de tutunuri, in Romania nu se gaseste decat Peterson perfect Plug....nu va spune nimic asta? Cele mai bune tutunuri sunt cele produse in USA dar Romania are embargo la tutun de acolo asa ca fumam Peterson, mac Baren si tutunuri de la Poeschl, toate produse in Europa....asta e. Eu de-alungul timpului cat inca puteam comanda tutun in USA, comandam mereu dintre primele tutunuri din lista de 4 stele si nu am dat gres niciodata. Daca 30-40 de pipari spun ca e bun....ar cam trebui s afie bun, decat sa iau tutun la nimerela dupa descrierea producatorului (care cateodata dezinformeaza ca pe conraetichetele de la sticlele de vin) mai bine iau dupa topul piparilor de oriunde :) fu rece si tutunuri americane va doresc. Stefan

Niciun comentariu: