11 decembrie 2007

CIPC & Concursul lunii Decembrie

1) In urma discutiilor purtate cu domnul Alain Letulier si domnul Jonathan Lussi, vicepresedinte al COMITE INTERNATIONAL DES PIPE CLUBS (CIPC), mi s-a comunicat: "The Board would be delighted to accept your demand". Asa ca in urma unor proceduri pe care le vom urma, vom fi acceptati ca membrii in CIPC. Ca urmare a acestei afilieri vom putea organiza concursuri internationale de fumat pipa, vom putea stabili recorduri OMOLOGATE INTERNATIONAL si vom colabora cu alte cluburi ale fumatorilor de pipa.
Lista celor 23 de federatii afiliate la CIPC:

Austria
Belgium
Canada
Czech Republic
Denmark
France
Germany
Great Britain
Hong Kong
Hungary
Italy
Japan
Mexico
Netherlands
Poland
Portugal
Russia
Slovakia
Spain
Sweden
Switzerland
Taiwan
USA

Pentru a accesa site-ul CIPC click aici.


2) Joi 13 Decembrie 2007 va avea loc concursul de fumat pipa editia a XII-a. Atentie! se vor fuma 3,5 gr de tutun.
Intalnirea incepe la ora 18:00, la ora 19:00 incepem concursul.

2 comentarii:

Subsonique spunea...

Salut Stefan

Eu credeam ca vom face totul impreuna...Stiu ca tu ai mai incercat si mai demult sa inscrii PCR in CIPC...initial eu cand am discutat cu domnul Johnatan Lussi am discutat si pentru PCR si pentru PCB nu numai pentru PCB...te-am rugat mai demult sa discuti cu cei de la PCR pentru documentatie....din articolul postat de tine eu inteleg un singur lucru, ca fiecare e pe barba lui (la cluburi ma refer) si ca fiecare isi va trimite separat inscrierea si documentatia necesara...Sa imi spui daca este asa pentru ca eu asteptam raspunsul vostru pentru a a putea trimite e-mail cu toate actele...

Stefan Dinescu-Craciun spunea...

Salut man....uita-te te rog bine la data articolului....decembrie 2007, atunci abia ajunsesem in Bucuresti si adunasem 3 oameni ca sa incepem Pipa Club Bucuresti. Nu e vorba de nimic altceva numai ca articolulo acesta este vechi. Pe atunci nimeni nu spera macar sa deveniti filiala. Eu am spus comitetului director despre actele necesare afilierii de acum 3 saptamani, le-am reamintit si acum 2 saptamani iar joia trecuta nu am fost la club. Voi mai face presiuni. Am subliniat la intalnire meritul tau de a discuta cu Lussi. Atata tot. Articolul e vechi si eu vorbisem atunci cu Lussi intelegi? Stii ca niciodata nu am avut crize de egoism si ca intotdeauna am dorit tot ce e mai bine pt PCB si PCR. Tu ma cunosti cel mai bine , chiar mai bine decau unii constanteni si stii ca fac totul voluntar, din pasiune si din dointa de afirmare a pasiunii noastre. Nu sunt individualist. Te pup.